KASTAMONU / İHSANGAZİ - Şehit Orhan Cengiz Karaçam Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz STEM Okul Etiketi almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlandı.

Mrt

11 ve 12.sınıf öğrencilerimizle Kültür Köyü Öğretmenevinde kahvaltı ve Ilgaz Dağı Milli Parklar Gezisi düzenledik.

Mrt

Okulumuzun Kız Futsal Takımı ile birlikte yeni açılan Kastamonu 100. Yıl İl Halk Kütüphanesini ziyaret ettik.

Şbt

Mindful Minds (Bilinçli Zihinler) İsimli projemiz okulumuz öğretmenlerinden Pınar ÖZER ve Esra UZUN KAHVECİ tarafından yürütülmektedir. Projemiz Ekim 2023 tarihi itibari ile başlamış olup 6 ay sürecektir. Projemiz ortakları Türkiye(3), Romanya(2), Portekiz(2), Gürcistan(1), İspanya(1), Polonya(1) dır. Projemiz etkinlikleri kapsamında bugüne dek zoom üzerinden 1 öğretmen tanışma toplantısı ve 2 öğrenci toplantısı yapılmıştır. Proje kapsamında öğrencilerimniz tarafından logo ve afiş çalışmaları yapılmış yine etkinlikler kapsamında projemizde yer alan rehber öğretmenimiz B. Tuğba MELEZOĞLU tarafından öğrencilerimize nefes egzersizi çalışmaları yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzun Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Hatice Kübra Kızılca tarafından tüm öğrencilerimize Türkiye Bağımlılıkla Mücadele kapsamında eğitim verildi, konulara yönelik broşürler dağıtıldı.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında okulumuz öğrencileri arasında Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Sefa ALICIOĞLU, Sinan BAYAT, Ali ELVAN hocalarımıza teşekkür ederiz. Dereceye giren Berat BERGEN, Musa YILDIZOĞLU, Ayşe YILDIZOĞLU öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Orman Genel Müdürlüğü tarafından 100.yıl Cumhuriyet Ormanı etkinliğine okulumuz müdürü, öğrencileri ve öğretmenleri katılım sağlamıştır.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilçede düzenlenen programa okulumuz öğretmenleri ve öğrencileriyle katılım sağladık. Programda okulumuz öğrencilerine İlçe Voleybol Turnuvasında 3.lük derecesi elde ettiği için kupaları takdim edildi. Başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu, mutlu ve daim olsun…

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Ara

10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında okulumuz öğretmenleri Merve GÜVEN, Esra UZUN KAHVECİ, Pınar ÖZER, Nur PUNAR, Sibel SÜRGÜÇOĞLU, Alican TERZİ, Hatice Kübra KIZILCA ve okulumuz öğrencileri tarafından program düzenlenmiştir. Programa ilçe protokolü de katılım sağlamıştır.

Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, bizlere katılımlarıyla destek olan ilçe protokolüne teşekkür ederiz.

Ara

Bilek Güreşi Gençler erkek ve kız müsabakalarında okulumuzu temsil eden öğrencilerimize ve onlara destek olan Alican TERZİ, Erdem ÖMÜRSOY ve Hakan TÜRKER öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dereceye girerek madalya kazanan Furkan ÇİFTÇİ, Yiğit Murat ÇİFTÇİ, ve İsa ÇAĞLI okulumuz müdürü Şaban ÖZCAN ve diğer öğretmenler tarafından tebrik edildi.

Şbt

Okulumuz öğrenciler ile CodeWeek Haftası kapsamında mBot aracı ile Blok Tabanlı Kodlama etkinliği düzenlenmiştir. Bu etkinlikteki amacımız öğrencilerimize kodlama becerisi kazandırmaktır.